Toggle Nav
Winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Instellingen

GARANTIE & KLACHTEN

ZALMKADO Klantenservice

Bij Zalmkado staat kwaliteit bovenaan en geven wij om onze producten. Wij doen ons uiterste best om uw product in topconditie bij u aan te leveren. Dat doen wij door onze speciale verpakkingen zodat uw pakket gekoeld en vers blijft. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.     

Beschrijf u klacht onder vermelding van het ordernummer en datum.

-     Voeg een foto toe van uw pakket zoals u deze heeft ontvangen.

Stuur dit naar klantenservice@zalmkado.nl en wij nemen binnen 24 uur uw klacht in behandeling en nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Indien uw order wordt geannuleerd of wordt terugbetaald, dan ontvangt u binnen 30 dagen het orderbedrag retour.

Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/consument/geschil/. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Bewaren van uw pakket

Onze pakketten worden met uiterste zorg en vakkundigheid ingepakt zodat deze goed vervoerd kan worden. Al onze pakketten zijn voorzien van koelelementen en/of Thermozakken zodat uw product gekoeld blijft. Bij ontvangst van uw pakket is het van belang dat deze gekoeld bewaard bij een temperatuur van 6ºC. Bieren en wijnen mogen uit de verpakking gehaald worden en hoeven niet per definitie gekoeld worden bewaard.

Wettelijke garantie

De wettelijke garantie is van toepassing. Dit houdt in dat de geleverde producten voldoen aan hetgeen wat u van het product mag verwachten. Het product behoord geen gebreken te hebben binnen de gebruikte levensduur en is niet bedorven. Vertoont het product gebreken dan heeft u recht op vervanging of herstel.