Toggle Nav
Winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Instellingen

ONZE BIEREN

ZALMKADO Assortiment


Het bier bij Zalmkado komt bij de Nederlandse Schelde Brouwerij vandaan. Sinds 1994 brouwen ze bij Schelde Brouwerij met gevoel en verstand bier voor wie van bier houdt. Wat ooit in Bergen op Zoom (Krabbegat) in het klein begon, wordt inmiddels op volwassen schaal in Hoogstraten (België) gebrouwen: Belgisch bier met Hollandse wortels. Nederlands speciaalbier in een Belgische jas.

Iedere slok speciaal Scheldebier komt uit de eigen brouwerij, met zorg en liefde opgebouwd. Een ambitieuze brouwerij waar met bezieling gewerkt wordt om voor elk wat nats te brouwen. Bieren met het gevoel van toen en de smaak van nu. De Schelde Brouwerij blijft trouw aan tradities, maar is altijd op zoek naar een prikkelende balans tussen nostalgisch en vernieuwend, bescheiden en brutaal.

Door bewust noch te filteren, noch te pasteuriseren, en met nagisting op de fles streven zij naar het puurste resultaat. Naast de natuurlijke grondstoffen proeft u geduld en gedrevenheid terug in alle karaktervolle smaken.

Afbeelding van Oesterstout Schelde Brouwerij

Oesterstout

Land van herkomst:             België

Alcoholpercentage:              8,5%

Serveertemperatuur:           10ºC

Flesinhoud:                           0,75

Sluiting:                                  Kroonkurk

Glas:                                       Bol

Mout:                                      Gerstemout

Deze robuuste Belgian Stout van Scheldebrouwerij brengt u dankzij een onbestemde vleug zilt een stuk dichterbij de kust. Onder een beigekleurige schuimkraag schuilt een krachtig bier, vol van smaak en rijk van geur. Zijn robuustheid wordt opgebouwd uit het zoete van fruit en karamel en het bittere van hop en geroosterde mout. Oesterstout legt een pareltje achter op uw tong en smaakt lang en gelaagd na. Speciaal voor Zalmhuis Steur is er ook nog een prachtig etiket ontworpen!