Toggle Nav
Winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Instellingen

ONZE BIEREN

ZALMKADO Assortiment


Het bier bij Zalmkado komt bij de Nederlandse Schelde Brouwerij vandaan. Sinds 1994 brouwen ze bij Schelde Brouwerij met gevoel en verstand bier voor wie van bier houdt. Wat ooit in Bergen op Zoom (Krabbegat) in het klein begon, wordt inmiddels op volwassen schaal in Hoogstraten (België) gebrouwen: Belgisch bier met Hollandse wortels. Nederlands speciaalbier in een Belgische jas.

Iedere slok speciaal Scheldebier komt uit de eigen brouwerij, met zorg en liefde opgebouwd. Een ambitieuze brouwerij waar met bezieling gewerkt wordt om voor elk wat nats te brouwen. Bieren met het gevoel van toen en de smaak van nu. De Schelde Brouwerij blijft trouw aan tradities, maar is altijd op zoek naar een prikkelende balans tussen nostalgisch en vernieuwend, bescheiden en brutaal.

Door bewust noch te filteren, noch te pasteuriseren, en met nagisting op de fles streven zij naar het puurste resultaat. Naast de natuurlijke grondstoffen proeft u geduld en gedrevenheid terug in alle karaktervolle smaken.

Afbeelding van Oesterstout Schelde Brouwerij

Zeezuiper

Land van herkomst:            België

Alcoholpercentage:             8%

Serveertemperatuur:           8ºC

Flesinhoud:                         0,75

Sluiting:                              Kroonkurk

Glas:                                  Bol

Mout:                                 Gerstemout

In deze prijswinnende tripel komen uiteenlopende smaken in harmonie bijeen en doen dit bier tot grote hoogte stijgen. Fris droog tot licht zoet met subtiele tonen van koriander, de geur van geel fruit en een verfijnde hopbitterheid zoals het een echte tripel betaamt. Zeezuiper is voor ons nog altijd de smaakvertolking van brouwen met een missie. Zijn naam verwijst naar het natuurgebied dat heel Bergen op Zoom in de late middeleeuwen van drinkwater voorzag. Een nobele dorstlesser!