Toggle Nav
Winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Instellingen

VERZENDING & BEZORGING

ZALMKADO Klantenservice


Status

Wij houden u altijd op de hoogte van uw bestelling. Wanneer uw bestelling correct is afgehandeld ontvangt van ons een orderbevesting per mail. Wanneer uw bestelling wordt verzonden ontvangt u van ons een verzendbevestiging. De pakketten worden verzonden door PostNL. Door de track&trace-link kunt u uw pakket volgen.

Bezorgopties

Bij Zalmkado.nl houden wij van effectiviteit. Onze producten hebben een houdbaarheidsdatum, daarom leveren wij uw pakket dan ook graag op uw uitgekozen moment. Ver van te voren kunt u bij ons uw gewenste bezorgdatum inplannen. Zo komt uw pakket altijd op tijd én krijgt u van ons de garantie dat uw product vers is.

Verzending & verpakking

De producten van Zalmkado worden gekoeld verzonden. De zalm wordt vacuümverpakt in isoleerzakken samen met een aantal koelelementen. Doordat het op deze manier verzonden wordt blijft het minstens 24 uur op de juiste temperatuur. De mooie Thermo Isoleerzakken zijn herbruikbaar en ideaal om mee nemen naar bijvoorbeeld het stand of een picknick!

Levering & leverdagen

Leveringen van Zalmkado kunnen op uw werk- of privéadres geleverd worden. Daarnaast kunt u het ophalen bij één van de 3500 afhaalpunten van PostNL. Het is van belang dat de door u gekozen afleverdatum de postbezorger het pakket kan afgeven, zodat u het vervolgens ook weer koel kunt bewaren.
De leverdagen zijn van ma t/m za. De tijden verschillen tussen 10:00 en 17:00 uur, afhankelijk van de bezorger.

Pakket niet ontvangen

Heeft u een bestelling geplaatst en is deze niet geleverd?