Toggle Nav
Winkelwagen
Sluiten
  • Menu
  • Instellingen

VERZENDING & BEZORGING

ZALMKADO Klantenservice


Status

Wij houden u altijd op de hoogte van uw bestelling. Wanneer uw bestelling correct is afgehandeld ontvangt u van ons een orderbevesting per mail. Wanneer uw bestelling naar uw wordt verzonden ontvang u van ons een verzendbevestiging. Omdat onze pakketten worden verzonden door PostNL kunt u door middel van de track&trace-link u pakket volgen.

Bezorgopties

Bij Zalmkado.nl houden wij van effectiviteit. Omdat onze producten een houdbaarheiddatum hebben leveren wij uw pakket dan ook graag op uw gewenste moment. U kunt bij ons al ver van te voren een pakket op uw gewenst datum laten bezorigen. Zo komt uw pakket altijd op tijd en heeft u van ons direct de garantie dat uw product vers is.

Verzending & verpakking

De producten van Zalmkado worden gekoeld verzonden. De zalm wordt vacuümverpakt in issoleerzakken samen met een aantal koelelementen. Doordat het op deze manier verzonden wordt blijft het minstens 24 uur op de juiste temperatuur. De mooie Thermo Issoleerzakken zijn herbruikbaar en ideaal om mee nemen naar bijvoorbeeld het stand of een picknick!

Levering & leverdagen

Leveringen bij Zalmkado kunnen op uw werk- of privéadres geleverd worden of op 1 van de 3500 afhaalpunten van PostNL. Het is van belang dat op de ontvangstdag de postbezorger het pakket kan afgeven, zodat u het verder ook weer koel kan bewaren.
De leverdagen zijn van ma t/m za. De tijden kunnen verschillen tussen 10:00 en 17:00, afhankelijk van de bezorger.

Pakket niet ontvangen

Heeft een bestelling geplaatst en verwacht uw pakket, alleen is deze niet geleverd.

Lees meer